SonyEricsson K800 per 70€

Si teniu el mòbil en una companyia que no sigui Yoigo i ja han passat els 18 mesos de permanència us recomano que us passeu a Yoigo i aprofiteu aquesta oferta the The Phone House. Ara he vist que el preu a la web Yoigo és 89€, ho vaig mirar la setmana passada i valia 170€. Segurament han baixat els preus perquè ja han sortit els models nous, però aquest mòbil ja val molt la pena i ara està bé de preu, lliure val 279€, amb la qual cosa vol dir que si aprofites l’oferta tens 200€ per gastar-te en trucades.

El que val la pena d’aquest mòbil és: que pots escoltar música (per 55€ tens una targeta de 2GB) i que fa unes fotos decents amb un flash decent també. De fet, apostaria que aquest mòbil fa millors fotos que la meva primera càmera digital Canon 775 (sense tenir en compte els augments que dóna l’òptica)

DSC00341

Jo m’esperaré al setembre a veure si s’acaba la permanència i perquè com ja saben els de Yoigo, els usuaris més proclius a comprar semblant mòbil ja tenim posada l’atenció als nous models K850 (fotos) i W960 (fotos). De totes maneres, si no teniu un model anterior de marca SonyEricsson us recomano aprofitar aquest preu. Des del meu punt de vista, qualitat/preu val molt la pena. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *