dues extensions més pel Firefox

Voldria recomenar dues extensions pel Firefox que he trobat darrerament i que, ara, les faig servir cada dia.

CustomizeGoogle

Fa moltes coses pel Google (com treure els anuncis), però especialment interessant és l’opció de perllongar l’scroll a la pàgina de resultats de Google. S’ha acabat apretar “Next” per llegir els següents resultats.

Drag de Go

Aquesta extensió va la mar de bé en portàtils on no tens el botó mig del ratóli i no tens una manera fàcil d’obrir un enllaç a una pestanya nova. Amb aquesta extensió arrossegues un enllaç amunt i quan el deixes, s’obre a una pestanya nova. Aquesta extensió també va molt bé perquè et permet arrossegar bookmarks a la finestra sense que es tanqui el menu bookmarks quan hi deixes el que arrossegues. El comportament habitual de Firefox és tancar el menú quan has arrossegat un bookmark. Això et permet obrir molts bookmarks sense haver de navegar mil cops per les sub-carpetes. També pots fer que guardi una imatge a una carpeta predeterminada només arrossegant-la cap abaix.

Podeu trobar totes les extensions que faig servir a la wiki.

2 thoughts on “dues extensions més pel Firefox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *