pirateria de HD-DVDs

Slashdot | Digg.com Attempts To Suppress HD-DVD Revolt

Resulta que el número 09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 et permet copiar la majoria de HD DVD, per tant aquest número és ilegal i les màfies del copyright s’han dedicat a perseguir les webs que pengen aquest número.

Tot conflueix en la web digg.com, un portal de notícies democràtiques, on la gent vota quines notícies mereixen espai polític.

En aquesta web els usuaris han posat repetidament el número i els administradors l’esborren.

Els administradors no són el diable, només intenten que no els caigui a sobre l’exercit d’advocats de RIAA i MPAA. Al final els administradors cedeixen i ja no esborren el número. I tal com algú ha posat a digg, aquesta és la primera revolta digital.

Com a hereus de la revolució francesa proposo alliberar-nos del jou de la monarquia dels drets d’autor i tallar el cap als de la SGAE. I visca la república del Creative Commons.

Per cert, això d’advocats perseguint números per internet també va passar amb DVD Jon, l’adolescent que va permetre que tots copiessim els DVD. Esperem que per copiar el successor del HD DVD hi hagi guerres bíbliques, amb blogs ferits i tal, i si pot ser, que la guerra sigui més llarga, que te’n vas de cap de setmana i quan tornes ja ha passat tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *