intel·ligència i riquesa

En principi, intel·ligència i riquesa són dues coses que es valoren. Et diuen “tal és intel·ligent” i tu fas “ohhh”, i el mateix amb algú que és ric.

Està bé no sé tonto, i està bé tenir diners per poder viure amb tranquil·litat. Però ni diners ni intel·ligència et donen felicitat.

Ei, amb la frase anterior us he atrapat. 😛 No, no faré el préssec dient que el súmmum de tot és la felicitat. 🙄 A vegades ets feliç, i a vegades no. Seguim endavant. 😉

La intel·ligència i la riquesa el que no fan és omplir res. Pots ser ric i intel·ligent i completament prescindible. No diràs res interessant per ser intel·ligent i ric.

Així que focalitzeu-vos en altres coses. En la voluntat, per exemple. Sobreposeu-vos a vosaltres mateixos i feu coses que no voleu fer. O focalitzeu-vos en saber llegir. No és fàcil llegir un llibre complicat. És fàcil anar passant pàgines. O focalitzeu-vos en saber escoltar.

Aquestes coses sí que tenen mèrit.

2 thoughts on “intel·ligència i riquesa

  1. A veces es difícil darte la razón en cosas que van más allá de lo racional y corpóreo….

    Pero, esto es lo que quizá necesitaba leer hoy….y te lo agradezco….

    …..porque siempre lo pensé así, pero últimamente he intentado desviar mi felicidad a cosas muy de riqueza e inteligencia que me van dejando vacía….

    Y pues, estas palabras escritas por tí, las creo….y son muy ciertas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *