comentari a l’alcaldable de Girona

A l’alcadable de CiU a Girona no li va agradar un comentari meu. Vaig cometre la imprudència de guardar-me’l abans d’enviar-lo, i aquí el deixo, imprudentment també.

És un comentari de quan va passar això de l’autodeterminació entre ERC i CiU. L’escrit de l’alcaldable on havia d’anar el meu comentari és aquí.

Doncs a mi l’argumentació em sembla més a argumentari i ideologia de CiU que a un argument pensat després de saber la notícia de la proposta de referèndum.

Per exemple, això que l’estratègia d’Esquerra generi desafecció a la idea de llibertat nacional, em sembla vingut d’un altre planeta i ple de retòrica.

Igual que la frase “Som molts els qui pacientment i de forma discreta treballem perquè Catalunya el pugui exercir algun dia, i hi continuarem treballant el temps que faci falta.” És aquesta idea del bon català treballador que no fa soroll. Que em sembla molt bé que treballis així, però això no vol dir que els que treballen diferent estiguin només canviant cromos.

I critiques a ERC perquè ho diu ara això del referèndum i no a les eleccions. Doncs Mas també ho ha dit fa poc que vol un front nacional amb ERC.

També vaig comentar el seu escrit en el meu bloc queixós SpainNews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *