de cara a internet

A mida que passa el temps, visc cada dia més de cara a internet i d’esquena a diaris en paper, televisió, llibres (llàstima, els llibres també han caigut).

Em cansa molt veure la tele o ràdio amb anúncis. Quan llegeixo el diari del dia ja sé totes les notícies, i si és La Vanguardia o El Periódico ja les he llegit abans per RSS.

Em refio molt de les coses que trobo per internet. I m’agrada tenir-ho tot als bookmarks. És per això que ara al bloc intento fer un mix més personal (i m’importa tres pitus si a algú li resulta interessant). Abans hi volia posar les coses que eren interessants des d’un punt de vista general. Ara hi vull posar coses interessants des d’un punt de vista personal. Tot el que trobi interessant anirà aquí. Per això vaig parlar de sucs de fruita. Per això parlo del que em compro. Per això vaig parlar de bicicletes.

L’altre dia vaig anar per primer cop al Cirque Du Soleil. Abans ja havia vist tots els DVDs, baixats per internet. I se’m feia molt curiós sentir les reaccions de la gent que com jo era el primer dia que hi anava. Segurament tots els espectadors del Cirque Du Soleil tenen accés a internet, però a alguns no se’ls ha acudit baixar-se el vídeo i veure’l. Per això abans he parlat d’una altra peli.

Quan va sortir la peli “Supersize Me” aquí, jo ja feia un mes ben bé que l’havia vist. I no és que jo sigui molt espavilat, és internet.

Porto des del 9 de gener pensant si em compro tal càmera de fotos, i encara avui no ha arribat a les botigues d’aquí, a eBay ja hi és, però no sé si comprar-la.

Per això crec que la publicitat ja no té sentit com abans. Els anuncis de Google si que tenen sentit, encara que servidor se’ls salta igualment. I per això vull fer publicitat al meu bloc d’un suc de fruita i d’una camera de fotos. Crec que el valor del bloc està en apuntar a coses. Perquè la càmera de fotos i el suc estan a l’abast de tothom, però llegint aquest bloc pots saber perquè algú creu que val la pena.

PD: I si em permeteu, el canvi important d’internet encara no ha arribat. Falta un canvi generacional. Artur Mas no sap com fer servir internet, quan hi hagi un polític que hagi jugat a la Nintendo de petit, llavors sí. Suposo que aquest polític té ara una mica més de 30 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.