bicing.com

Ahir es va posar en marxa un servei públic de bicicletes a Barcelona.

De la mà de l’home de les zones verdes, arriben ara les bicicletes. Jordi Hereu, l’home que va canviar la circulació de Barcelona. I n’estic molt content.*

L’invent funciona de la següent manera, tu agafes la bici a un lloc, vas en bici fins a on vols anar, i la deixes al pàrquing de bicis més proper. L’abonament anual comprat abans de l’1 de juliol val 6€, i amb l’abonament tots els viatges de menys de 30 minuts són gratis! Sincerament ara només cal que posin un maleït pàrquing de bicis a prop de casa. 😈

A continuació el mapa dels pàrquings:

planol_bicing

En vermell els pàrquings oberts el 22 de març, en verd obriran l’1 de maig, i groc l’1 de juliol.

* nens, s’acosten les eleccions.

9 thoughts on “bicing.com

  1. Noi, doncs, a prop de casa teva encara pots tenir la sort que algun dia n’hi hagi algun de pàrquing de bicicletes.
    Aquesta és una altra de les coses que Barcelona fa pels seus ciutadans que viuen per sota la diagonal. Els que vivim per sobre, no tenim els mateixos drets… deu ser que tots som Pedralbes els de sobre la diagonal ¬¬
    Em recorda molt a la nova línia de metro que es va dir que passaria per la zona alta de Barcelona, i a mi em sonava a meravella, però el més amunt que passa la línia 9 és per Lesseps, sí, sí, la zona alta. I jo que pensava que alta volia dir muntanya… en fi.

  2. Sr. Hereu: Estric far i tip de veura vicis per les voreres i el peató baixar de la vorera per insults descarats del ciclista. Ara bé, el día que una bici m’atropelli, amb testimonis aniré al jutjat a posar una denúncia a vosté, per autoritzar que facin el que els dona la gana com volen i quan volen.. Jo com a persona de certa edat, em veig amenaçat, un puc estar tranquil i passejar sense esquivar ciclistes? Com que cada dia veig molts ciclistes passar semáfors vermells, contra direcció, sense llum a les nits etc……… etc….. per que va posar unes normes i ara no les cumpleix, jo per 5 minuts a Zona Blava, multa que te crió, i no molestaba a ningú. A la gent s’els coneix per les seves obres.

  3. Agustí, no li servirà de consol, però jo també em salto semàfors i vaig per la vorera. No insulto a ningú, però faig el que puc.

    La veritat és que és difícil la convivència entre cotxes, taxis, motos, vianants i ciclistes. Posem-hi tots de la nostra part sense que l’Ajuntament ens hagi de tocar el crostó a tots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *