ja sé què és el luxe

IMG_6518

A mà esquerra tenim la meva nova maleta (vinguda monàrquicament d’orient). A la dreta, la que em vaig comprar quan la necessitava, el passat estiu.

Aquest estiu quan necessitava la maleta tenia dues opcions, una Samsonite de $280, i la vermella de la foto per $40. Em vaig comprar la vermella. Les dues maletes em servirien igual, i per $280 de la cara em podia comprar 7 (set!) maletes vermelles.

El tema és que la Samsonite era molt millor. No puc negar que les dues serveixen igualment per viatjar. Les dues són del mateix tamany i tenen 4 rodes. I l’únic que fas amb la maleta és omplir-la de coses i viatjar.

Llavors perquè al final he acabat amb una Samsonite? Perquè les rodes roden millor, perquè té butxaques externes, perquè té compartiments interns, perquè…

Perquè en el fons, només necessito una maleta, i em puc gastar més de $40. Tampoc m’he gastat els $280 que valia aquella, però si que val pasta. Una pasta injustificable si l’únic que busques és una maleta.

Però tenir una maleta ja no suposa cap problema ni cap esforç econòmic, llavors és quan arriba el luxe, i pagués molt més per una maleta que va millor que les altres maletes.

One thought on “ja sé què és el luxe

  1. Pingback: nunca nueve » llegint amb llum xinès

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *