canvi d’hàbits

Com a exemple de l’article de José Luis Nueno que acabo de comentar, ara explicaré com han canviat les coses per a mi.

Estava jo mirant digg i m’he trobat amb aquesta notícia: Why “Children of Men” is the Best Picture of the Year. He llegit els comentaris de la notícia. He vist que a IMDb té un 7,9. He vist fotos de la peli. Al final he anat a thepiratebay a buscar-la, l’he posat al uTorrent i esperaré que es baixi.

Ara comparem-ho amb això: estava jo al metro i em vaig trobar això:
DSC00281
Em sona això del Rocky dels anys vuitanta, però no sé res de la peli. És més, sense saber res ja penso que és dolenta per dos motius, perquè està anunciada i perquè és l’enèsima seqüela. Diu que l’estrenen el 12 de gener, a thepiratebay la van penjar el 22 de desembre. La baixaré? no pas.

Resum, la manera de fer les coses dels anys 90 ja no funciona.

Ara, llegiu la cita 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *