nou blogger, adéu BlogThis! bookmarklet

Aquest matí he passat el meu altre bloc SpainNews al nou Blogger. Ho he fet, perquè és nou i perquè té categories (entre altres).

Malauradament, al nou blogger no funciona el fantàstic “BlogThis!” bookmarklet*. I malauradament això no estava a la llista de coses que no funcionaven. Jo no hauria passat al nou blogger si hagués sabut que no tindria el BlogThis!

Però, he buscat i rebuscat per trobar un substitut, i he trobat el bookmarklet cite. I amb una mica d’imaginació i intuició l’he modificat per tenir un bookmarklet que em serveixi, i inclús m’anirà millor perquè posa el text dins d’un blockquote, cosa que el blogthis no feia. I a sota del text he posat un enllaç al blogger. [editat] I meravelles de la tecnologia no canvia les lletres accentuades per ‘?’, això si k és una gran millora. :mrgreen:

Aquí el teniu per si hom el vol provar: Blockquote & Blogger

[editat2] Per cert, l’enllaç al Blogger de la finestra que obra el bookmarklet va al meu blog SpainNews, aixi que si el voleu fer servir, millor canvieu a on apunta l’enllaç.

* bookmarklet és un tros de codi javascript que fa coses, en el cas de blogger obria una nova finestra agafant informació de la pàgina que estaves mirant. Perfecte per escriure el bloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *