Casino Royale

Si voleu veure la nova de James Bond en castellà, aneu al cine que l’estrenen avui. Si la voleu veure en anglès i gratis, aneu a thepiratebay que la van estrenar fa una setmana (el 18).

Jo ja l’he vista i no m’ha agradat massa. Si la voleu veure des del desconeixement absolut, ja podeu acabar de llegir aquí, encara que si ho llegiu tampoc passarà res, les pelis de Bond són així. 🙄

Alguns trossos del diàleg no els he entès, i segurament m’he perdut en un argument que no m’acaba de quadrar. No m’ha agradat que torturin a Bond, tampoc k Bond sigui tan babau per dir-li el password a la noia (Bond era espia, veritat?). Les escenes d’acció m’han semblat exagerades. L’actor sembla tret d’una peli de karate, i a les escenes d’amor sembla un pal d’escombra.

Tampoc m’ha agradat que en 4 cops (o més), el Bond perd el fil, i retroba la pista en un simple missatge de mòbil. Prefereixo mil cops en Pierce Brosnan i el seu cotxe invisible.

Han fet l’escena de jugar a no sé quin joc de cartes, perquè el manual diu que Bond ha de tenir glamour. I el mateix per una escena a la dutxa on toca demostrar que Bond és tendre amb la noia.

I ara que vaig pensant defectes penso, i els automòbils? El primer cotxe en què veiem a Bond és un… Ford Focus! I a cartes es guanya un Aston Martin. I al final el veiem en una cadira de rodes. En fi. Ni avions, ni submarins, ni helicopters, ni motos, ni.

Ara que hi penso, li passen moltes coses que no m’esperava, el torturen, li prenen el pèl, deixa la feina, i està a punt de morir per tonto.

Apa això és tot, ah, i no us perdeu el final. És tan tonto com que li sona el mòbil al dolent i Bond li dispara un tret. Si algú li veu la gràcia, que no em faci un truc. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *