seguretat social

L’altre dia vaig anar al metge de la Seguretat Social, era per fer-me una anàlisi i per una primera visita a l’otorino.

Volia compartir les dates, que trobo excessivament llargues:

  • 15 Setembre – Truco per demanar hora al metge de capçalera
  • 29 Setembre – Vaig al metge de capçalera
  • 18 Octubre – Em fan l’anàlisi
  • 30 Octubre – Em donen els resultats
  • 6 Novembre – Visita a l’otorinolaringòleg

És a dir, que jo el 15 de Setembre volia anar al metge per una qüestió nasal i fins 52 dies més tard no tinc una primera visita.

2 thoughts on “seguretat social

  1. És cert que vas estar força temps per la primera visita a l’ORL, però segurament el teu metge de família va valorar el teu nas i va considerar que no era del tot urgent, corretgeix-me si no és així. Una abraçada!!!

  2. per la manera que es va prendre el que li vaig dir, la veritat és que vaig pensar que no en treuria res.

    Tinc experiència amb la seguretat social perquè fa uns anys em feien (i em fan) mal els genolls, i després de tenir vàries visites separades per un o dos mesos em van dir que no es podia fer res. Si recullo les dates de les visites faré una altra entrada explicant les trifulques dels genolls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *