thepiratebay.org tancat

Han tancat thepiratebay.org, la web més important a la ret BitTorrent, allà hi havien milers i milers de fitxers que et podies baixar amb programes tan macos com µTorrent.

  1. L’han tancat perquè l’IFPI (els mateixos k em van fer esborrar els MP3 que penjava jo) i l’agència anti-pirateria sueca ho han demanat.
  2. L’han tancat abans de saber si són culpables o no. (imagineu-vos que em fan tancar el blog pels MP3!)
  3. També s’han emportat el servidor del partit polític Piratpartiet que segons diu aqui és casi segur que entrarà al govern aquesta tardor.

A veure com evoluciona el tema. Segons deien els thepiratebay, ells no incomplien les lleis sueques. Espero que un exercit d’advocats americans no canviï les coses. 🙄

[actualitzat a les 16h]
a la web thepiratebay.org diu que tornaran a funcionar en un parell de dies!

enllaç a la pàgina creada per thepiratebay.org amb informació del tancament, no us perdeu el pdf de la MPAA on diuen “swedish authorities sink pirate bay”, molt sarcàstic el “sink” (enfonsar) tenint en compte que el logo de la web és un vaixell pirata.

Altres detalls que he anat llegint: han agafat el DNA dels detinguts, en l’operació van participar més de 50 policies, i fins ara han agafat més de 200 servidors.

i una entrevista.

[actualitzat dissabte 3 de juny a les 10h]

iepa! TPB torna a funcionar!

[actualitzat diumenge 4 de juny a les 16h]

Video de quan la policia va anar als servidors. I fotos de la manifestació que van convocar dissabte, amb lemes tan imaginatius com “torneu-nos el servidor o ens emportarem el vostre fax” 😆 .

5 thoughts on “thepiratebay.org tancat

  1. La pela es la pela… 🙁 Si haguessin estat assassins o violadors potser no hauria estat tant gran la parafernàlia que han montat… però si estàn tocant els nassos als que mouen els fils, mal assumpte…

  2. Quina putada, és una de les meves planes preferides de torrents. Sort que, pel què dius, sembla que no és definitiu. És com quan van tancar totes aquelles webs espanyoles de torrents, que sembla que algunes tornen a funcionar o ho faran en breu perquè no han pogut inculpar-los de res…

  3. Pingback: nunca nueve » doble popularitat per The Pirate Bay

  4. Pingback: nunca nueve » video de la tele sueca sobre TPB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *