deu coses k els homes odien de les dones

He trobat un article que he trobat interessant, parla de les deu coses k els homes odiem de les dones. Alguns punts els he trobat vraiment encertats.

Els deu punts són tòpics, però la gràcia de la llista és que els explica i els podem entendre i no culpabilitzar en l’altre els problemes (a l’estil “és que no m’entens”).

Dones, no deixeu k els prejudicis se us mengin, no és un article masclista (els homes ben educats sempre demanem perdó quan quelcom les pot ofendre).

Resum+Traducció+Adaptació del k més m’ha interessat:

Quatre, als homes no ens agrada sentir-nos reclamats com a suport emocional.

Cinquè. Dones, no feu servir frases aparentment innocents per descobrir el k realment pensem. Frases com “En què penses ara?”

Setè, els homes estem desconcertats quan les dones tenen alguna reacció emotiva que no entenem.

El nou, que els homes ens perdem en els detalls de les converses amb les dones.

8 thoughts on “deu coses k els homes odien de les dones

 1. Força interessant l’article. M’agrada la nº7 intentar comprendre les emcocions d’una dona en tot moment és dificil. Necessites molt més temps que una dona. Crec que es una qüestió d’educació. Vull dir que amb el temps es pot aprendre. Però necessita un nivell d’atenció per les coses del nostre voltant a la qual no estem acostumants. Amb això vull dir que no és impossible comprendre una dona sino que es necessita un esforç que normalment no fem. La nº 9 vindria a ser una confirmació del que he dit 🙂
  Espero que cap dona que llegeixi el que he escrit se senti ofesa 🙂

 2. Els homes sempre us penseu que les dones ens ofenem quan ens dieu les coses que penseu, com ara ha fet en Marcus: “Espero que cap dona que llegeixi el que he escrit se senti ofesa” (sic), però el que ens ofen és que ens digueu coses que no penseu (entenguis mentides) o que penseu coses que no dieu (explicar aquest punt requereix molt més espai que el que em brinda un comentari).

  Pel que fa a això que dius sobre que compendre les emocions d’una dona és una qüestió d’educació, jo crec que, evidenment tot es pot apendre, però les dones som molt més eficients que els homes a fer setze coses a la vegada, i per tant anem molt més ràpid del que la vostra atenció unidireccional és capaç d’assimilar. Sí és una qüestió d’educació: les dones hem d’apendre que per aquestes coses necessiteu més temps que nosaltres i els homes heu d’apendre a estar atents i no perdre l’atenció.

  🙂

 3. ei Trena, que els homes moltes vegades quan diem el que pensem ens rebeu amb una allau de crítiques de masclisme i etc. No dic tu, però en general dius que una dona no pot fer no-se-què i et cau un ciri que no te’l treus de sobre en mil dies. Encara k és veritat i a vegades es diu amb prepotència i fa mal. (però disculpa, conec moltes dones amb un nul sentit de la orientació, i si condueixen elles, suma-li el punt 7 i ja et pots preparar).

  I sobre això que pensem coses k no diem per no fer-vos sentir malament: Algunes vegades jo també m’he sentit investigat (punt 5) i llavors has de respondre com pots perquè si dones certa resposta preveus tormenta. És veritat, no saps com respondrà, i a vegades als homes ens costa menys un passa-com-puguis que parlar obertament (bàsicament per les 3 o 4 hores que ens treu). I també és veritat que si et decideixes a parlar obertament es pot montar un ‘pollo’ ni que sigui pel punt 7.

  Tòpic: estàs tres hores parlant i una frase teva curta, resposta del punt 5, causa un punt 7 que vol dir que ja no l’estimes. 😐

 4. Aixx… jo també rebo crítiques per masclista, perquè penso que hi ha coses més adequades per a homes i d’altres més per a dones; de tota manera, els homes també us ofeneu si us diuen que no podeu fer segons què, la diferència és que no ho feu emotivament, i les dones sí, en general.

  Millor que condueixi la dona desorientada, no? No em vull imaginar on acabarieu si vas amb un cotxe amb una dona desorientada, sumant-li el punt 7 i conduint tu 😉

  Això del tòpic… bé, no deixa de ser un tòpic, no?

  Al final, crec que tot això són ganes de remenar la “guerra de sexes”, però de fet parlen de relacions personals, entre persones, sense tenir-ne en compte el gènere. Vols dir que una parella d’homosexuals s’enten millor que una d’heteros, només perquè suposadament apliquen les mateixes pautes de conducta?

  Moltes vegades els homes també feu servir estratègies com la del punt 5 i les dones també estem desconcertades quan les teniu alguna (falta de) reacció emotiva que no entenem… però bé, això també m’ha passat amb algunes amigues, o sigui que em remeto al paràgraf anerior.

  PD: un dia m’has d’explicar com posar emoticones en aquests comentaris… jo no me n’he sortit…

 5. jajaja, el primer és un que mira de costat, fixa’t en el “ゝ” que és el nas. el segon és un tio empipat ensenyant-te el dit del mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *