compareu els DVD amb HDTV

Vull que us feu una idea de com és el video d’alta definició (disculpeu-me si em repeteixo). De cara al futur tenim dues opcions: el HD-DVD o el Blu-Ray, el segon ve de la mà de Sony i anirà amb la PlayStation 3. També ho podriem veure a la TDT si estigués habilitada per la Alta Definició, cosa k dubto molt que facin abans de 5 anys. 👿

A mi em sembla que trigarem bastant a que el format estigui estandaritzat. Penseu només que les teles planes que la gent s’està comprant NO són d’alta definició, i ja són cares. Dubto molt que la gent que se les compra ara, estigui disposat a comprar-se una tele nova en menys de tres anys. Jo prefereixo mil vegades gastar-me avui mil euros per un monitor d’ordinador que si que és d’Alta Definició. 🙄

Bé, aquí teniu les fotos de tres formats: DivX, DVDR i HDTV, totes tres del mateix instant a Matrix Revolutions.

Matrix Revolutions DivX
DivX: ocupa 700MB, resolució 560×272, original

Matrix Revolutions DVDR
DVDR: ocupa 4GB, resolució 720×576, original

Matrix Revolutions HDTV
HDTV: ocupa 10GB, resolució 1920×1080, original.

La imatge en DVDR està aixafada però quan mires el video es posa bé. Compareu el DVDR amb el HDTV, la diferència és grandissima, mireu el detall, es veu tan bé, que se’m passen les ganes de comprar DVDs.

2 thoughts on “compareu els DVD amb HDTV

  1. Pingback: nunca nueve » torrents d'alta definició

  2. Pingback: nunca nueve » torrents d'alta definició

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *