massa multitasca

Un article que parla de com les noves generacions fan servir la tecnologia: multitasking is bad for you

He de confesar que jo he fet multitasca mentre llegia l’article i, també, mentre escrivia aquest post 😕

Us copio una frase de l’article: “No és tant k els videojocs atrofin el cervell, sinó que és el k deixes de fer k atrofiarà la teva vida”

4 thoughts on “massa multitasca

 1. Osti noi, ha costat trobar el teu bloc, sempre veia comentaris però quan feia click al perfil em donava un error, i l’he trobat en un altre bloc mentre feia el xafarder…
  Ehm… ja veig que ara estàs molt ben preparat per la multitasca amb el teu Athlon64 X2… però uf… gairebé 60mil peles en una cpu és massa pel meu cos humà, i més tenint en compte que no trobaràs aplicacions optimitzades per a multiprocés fins d’aquí una bona temporada.
  Apa, fins 1 altra.
  Per cert, què és això que requereixes el correu per enviar un comentari… serà possible u_u’

 2. hola joki 🙂 això de requerir l’email és cosa del wordpress, potser si m’entretingués a mirar per dins ho podria desactivar, però com que l’email tampoc es publica ni res (i sóc una mica manta) doncs, per ara, així es queda.

  De l’Athlon X2: veig k encara penses en pessetes 😛 Certament, com dic en el blog 345€ és molt per allò tan petit, però ara penso que ha valgut la pena, i encara que diguis que les aplicacions no estan optimitzades jo si que veig k n’hi ha, per exemple el 7-zip, però no m’he parat a mirar quins programes estan optimitzats perquè la principal avantatge que jo hi veig és poder fer servir tants programes com vulguis sense que el pc es relentitzi. Evidentment tota la discussió es redueix en si vols gastar-te 350€ enlloc de 200€ pel microprocessador.

 3. Pingback: nunca nueve » Continua Atenció Parcial

 4. Pingback: nunca nueve » Google em fa estúpid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *