honest i tossut

Se m’acaba d’acudir que una manera de copsar qui sóc és dir que sóc honest i tossut.

No sóc mai el líder del grup i sovint es passa bastant de les meves opinions, però quan tinc una idea no puc parar de repetir-la, i a no ser que em convencin del contrari seguiré amb la idea fins k arribi a bon terme.

No és k sigui honest perquè vulgui ser-ne, o que sigui tossut perquè vulgui ‘guanyar’. Però, afortunadament, puc seguir sent tossut perquè sóc honest i dir que no canvio d’opinió perquè, honestament, tu estàs equivocat. 😛

PD: següent capitol, com en mai9 intenta no ferir les persones malgrat ser honest i tossut. 😕

7 thoughts on “honest i tossut

  1. L’altre dia entre els meus pares i la psicopedagoga de l’escola van concluir que sóc fastigosament meticulós i conseqüentment queixica i perfeccionista (com mon pare) i pessimista (com ma mare).
    Abans em considerava a mi mateix honest però ja estic perdent aquesta qualitat, per bé o per mal.

  2. I com saps que realment ets aixi i no d’una altre manera? Com ens arribem a conéixer a nosaltres mateixos? Ens acabem de conèixer algun cop? No ets sempre igual
    A vegades, arribes a quedar-te atónit i arribar a pensar: com puc ser jo aixi?

  3. miro de coneixe’m a través de com reacciona la gent del voltant quan faig coses. clar k a tots ens agrada pensar bé de nosaltres. En fi. Casi puc dir k vaig escriure això perquè volia veure’t, Mary.

  4. Ets tossut, però sincerament crec que ets molt menys honest del que voldries. La honestedat no només és ser fidel a les teves idees, si no que a més has de ser honest amb els que t’envolten. Hi ha molta gent que no és honesta amb sí mateixa. Tu sí que n’ets. Però no ets honest amb els que t’estimen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *