Barça – Chelsea per internet

Ahir vaig veure el partit Barça – Chelsea per internet, tal com explicava Vilaweb. Els passos són ben fàcils: 1) et baixes el programa Tvants (de tvants.com), 2) vas a tvmix.net, cliques al partit que t’interessa, i després a qualsevol icona de la columna “tvants”. I ja està 🙂

El partit es va veure bé, encara que es va penjar un parell de cops. El pitjor va ser veure el partit amb un retràs de 3 minuts, i que per la poca definició no sabia mai qui tenia la pilota. El millor, saber que d’aqui tres minuts veuràs un golàs de Ronaldinho :mrgreen:

El progama és P2PTV, i continuament està pujant i baixant dades que és el video de la tele. He trobat canals com Telemadrid, BBC o MTV.

3 thoughts on “Barça – Chelsea per internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *