quan tens molts MP3

Avui el problema no és d’on et baixes els MP3, avui el problema és com els escoltes. Si tens 10 mil MP3 com decideixes kins vols escoltar?

Us presento el Last.fm Radio Player

Ara veig que ja n’havia parlat, però fins avui no he descobert les seves virtuts :mrgreen:

En el passat havia provat altres serveis de selecció de música, però el de Last.fm és el millor que he provat, i de llarg. L’únic canal de ràdio que he fet servir fins ara és el personal, on Last.fm t’envia cançons que ja has escoltat i cançons similars a les k has escoltat.

El ‘problema’ és que per escoltar la ràdio personal has de pagar 3€/mes, que al principi vaig pensar que era car, però ara m’inclino a pensar que no n’és. Jo ja no vull tenir un disc dur ple d’MP3, el que vull és en cada moment poder escoltar una cançó que m’agradi, i no vull perdre el temps remanant entre carpetes per trobar-la.

Un detall bonic del reproductor de Last.fm és que t’ensenya la caratula del cd k escoltes. Tant la caratula com la música estan baixats d’internet, i tot automàtic!

I un detall molt bonic és que tot és legal perquè Last.fm té una llicència de ràdio. Jo realment n’estava fins als nassos dels avariciosos de la SGAE i RIAA.

El que fa de Last.fm diferent de qualsevol altre servei és la màquina que hi ha darrera la web que analitza, ordena i cataloga totes les cançons que tots els usuaris anem escoltant. I el creador només té 23 anys.

3 thoughts on “quan tens molts MP3

  1. gràcies per l’enllaç, ja l’estic provant 🙂 de moment el problema és que només sento música pels dos altaveus principals, i no sento res pels dos de darrera 🙁

  2. Pingback: nunca nueve » Retrobant Last.fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *