mòbil nou, vida nova (Sony Ericsson W800)

Ja tinc mòbil nou, és un Sony Ericsson W800. Tot i que m’havia llegit mil forums i articles del telèfon, m’ha impressionat. I a més, m’ha sorprès impressionar-me precisament perquè abans de tenir-lo ja ho sabia tot del mòbil. 😯 En fi, la vida… 🙄

Sony Ericsson W800 i Siemens A57

Detallo què m’agrada:

 1. la càmara amb flash de 2MP
 2. els auriculars stereo amb mans lliures incorporat i connexió standard de 3.5mm
 3. la targeta de memòria de 512MB
 4. la ràdio amb RDS
 5. la interfície!!!!
 6. el bluetooth que també serveix de mando a distància per l’ordinador (perfils de: Presenter, MediaPlayer i Desktop)
 7. que es pugui carregar la bateria per USB
 8. els butons play/stop i volum que es poden fer servir en qualsevol moment i són independents de la resta de telèfon
 9. que pesa poc i és poc voluminós
 10. té un altaveu que se sent prou bé (molt adecuat per escoltar la ràdio, un video o música)

Sony Ericsson W800 + auriculars i mans lliures

Vaig escollir aquest mòbil per fer-lo servir també per escoltar música, i va força bé, en alguns aspectes millor que el Creative Zen Micro que tenia abans. Un inconvenient és que ara tothom em mira diferent pel carrer i el metro perquè porto la pinça i el micro del mans lliures. 😐

Altres coses estranyes que es poden fer amb el mòbil: veure un capitol dels Simpson (ocupen 30MB), jugar al Bomberman (joc mític de quan els ordinadors de sobretaula tenien, ehem, la potència d’un mòbil), fer servir el flash de lot.

Fins aquí el mòbil, ara com ho he fet per tenir-lo: hem passat una linia de Movistar prepago a Amena contracte d’empreses (espero no tenir problemes), preu: 0€ (no està mal per un mòbil que lliure val més de 300€), i també m’han donat un adaptador bluetooth.

6 thoughts on “mòbil nou, vida nova (Sony Ericsson W800)

 1. Jaja! Bona, aquesta de la radio!

  I què en faràs, del vell que tens a la foto al cantó del nou? Perquè, siguem francs, el teu mòbil vell és més nou que el meu 🙁

 2. jeje 😉

  el meu mòbil vell era un Nokia 2100, el Siemens A57 me’l van deixar amablement els d’Amena mentre feien els tràmits, la veritat és que és un mòbil molt dolent, incomode i a sobre no el sentia quan em trucaven 👿

 3. Doncs jo tinc un siemens (més vell) i abans tenia un altre siemens (encara més vell) i m’han anat tots dos molt bé. És clar que tampoc el faig servir massa…

 4. Pingback: nunca nueve » anuncis del metro

 5. Pingback: nunca nueve » Garantia Kingston (Part 1)

 6. Pingback: nunca nueve » Oriol Junqueras parlant de la memòria de 1714

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *