dreamhost

Des k em vaig donar d’alta l’espai web on està aquest blog, l’empresa ha fet dos canvis k valen la pena.

El primer canvi és que ara podem tenir tants dominis com vulguem, quan el vaig comprar el límit era 15 dominis. I el segon canvi és que he passat de tenir 15GB d’espai web a 65GB, i de consum d’ample de banda mensual: de 192GB a 1600GB.

La gràcia de tot plegat és que les ofertes que facin en el futur també les aplicaran als usuaris existens, és per això k ara tinc molt més que quan em vaig donar d’alta.

L’únic límit que he vist llegint pels forums és d’un usuari que en aquest espai web va posar un forum amb 250 usuaris i els de Dreamhost li van dir que s’havia de passar a un servidor dedicat perquè el forum donava massa activitat per la CPU pel servidor compartit.

PD: no sabia si parlar-ne perquè al cap i a la fi, això és quasi propaganda, però sempre puc aprendre alguna cosa dels comentaris, . I si algú es dona d’alta a Dreamhost de part meva que ho digui k em donen una comissió :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *