mai nou

Avui explico què és això de “mai9” :mrgreen:

D’on surt? d’enlloc. No té cap origen, ni “mai” vol dir res (ni les inicials), ni el número nou té cap significat especial.

El nom surt d’estar-se pensant un nom que volia que fos:
– curt
– que sonés bé
– que fos prou estrany perquè no el fes servir ningú, i així, poder-me registrar a tot arreu amb akst nom. :mrgreen:

Em va agradar “mai9” perquè vol dir “mai nou”, que vol dir que no hi ha res de nou. I té gràcia perquè estic escrivint un blog, on escric coses noves però no descobreixo res de nou, perquè el que pugui dir, segur que ho ha dit algú abans. Tenim doncs, un blog on mai res és nou.

El títol del blog és “nunca nueve” perquè si “mai9” m’agrada com sona, “nunca nueve” m’agrada com s’escriu. Com que “mai9” sóc jo, el blog havia de tenir un altre nom. I quin millor títol que la traducció de mi mateix per un blog que, al cap i a la fi, sóc jo mateix? La tria és inevitable perquè “nunca nueve” es veu bé escrit.

Estic especialment satisfet de la frase: “mai nou a gust de tothom”. L’original és “mai plou a gust de tothom”, i té a veure amb el blog perquè el que escric segur que no agradarà a tothom. I si et mires la frase com “mai9 a gust de tothom”, llavors s’enten que jo, mai9, escrivint el blog, estic obert al gust de tothom.

10 thoughts on “mai nou

  1. Hola:

    Buscant altres coses del Firefox he descobert el teu bloc i m’ha encantat, així que l’he afegit als meus enllaços.

    Sobre el teu nom t’he de dir que he dubtat bastant sobre el sentit en català (¿’sempre vell’?, ¿’mai fa mal’?), ja que en català hi ha el verb noure que significa ‘fer mal, danyar’, i en la frase també li pega, més encara, li dóna unes possibilitats curioses a l’expressió. No me s’havia ocorregut que fóra simplement la xifra.

    Fins a l’altra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *