els importa als joves?

M’he divertit tant escrivint un comentari al blog de lacustaria que he decidit penjar-lo aki :mrgreen:

la veritat és k si vols saber la cultura general, el pitjor k pots fer és fer una enquesta. I pitjor encara creure que l’enquesta reflecteix la realitat.

Ens hem de treure del cap això de que les enquestes serveixen per definir la realitat, sobre tot quan el que diuen no ens agrada 😉 jeje

I el k els interessa al jovent és estar amb una noia a qualsevol lloc, ja m’entens 😉 ja s’interessaran per la història quan vulguin.

I, sobretot, sobretot, deixem de centar-nos en si els joves això o els joves allò. Em recorda quan diuen que el 60% dels joves no s’interessa per la política, com si fos normal que s’interessessin i sigui extremadament negatiu que no ho fessin. Això em recorda que hi ha partits polítics formats integrament per joves, o ex-joves perquè tenen 30 anys i són mig calbs, però al nom del partit hi surt la paraula “jove” i ells continuen fent “polítiques per a joves” amb coses tan interessants com demanar descomptes pel transport públic.

Ara estava pensant un bon lema per un partit polític de joves: “en contra la desigualtat: pre-jubilacions per joves ARA!” segur que guanyarien molts vots 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.