res pitjor que un tècnic

Avui m’he adonat que no hi ha res pitjor que un tècnic. Anomeno ‘tècnic’ a aquella persona amb coneixaments tècnics. El problema d’aquesta gent (entre les quals jo hauria d’estar) és que no entenen res que no es pugui mesurar, i quan es troben amb un problema que no es pot resoldre amb estadístiques i mirant el número més alt (o més baix), llavors no saben com guiar-se.

És una gent que es posarien realment nerviosos si els poguessis fer creure que hi ha un 24.48% de possibilitats que demà es llevin tard.

Ah, no he dit el que realment és el pitjor d’un tècnic, és quan afronten un problema no-tècnic i un no-tècnic els intenta explicar com resoldre’l, i aquesta és la pitjor situació perquè tu els expliques la solució i ells no l’accepten perquè no és bona (és a dir: no és tècnica) i el problema segueix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *