monitor nou

M’he comprat un super-monitor, de 24 pulzades, panòramic i 1900×1200 de resolució. És tan alt que casi toca la làmpara de la taula.

CIMG2899

La pantalla de la dreta és de 15 i també la faré servir 🙂

Quina diferència veure les fotos tan grans! 🙂 un plaer que recomano a tothom. La veritat és que decidir si te’l compres només depèn de si vols gastar-te tants diners amb la pantalla, la resta de motius es pensen sols. Jo em vaig decidir mirant aquestes fotos (i sobretot aquestes). Primer volia comprar-me el de 20 pulzades, però vaig llegir bastants usuaris k l’havien comprat i després volien el de 24, així k m’ho vaig repensar.

Altres motius per comprar-lo: la pantalla es pot posar en vertical, té lector de targetes de càmara (super-pràctic!) i té ports usb.

No fa ni un dia que el tinc, i el monitor de 15 em sembla ja tan petit…

5 thoughts on “monitor nou

  1. Pingback: nunca nueve » els DVDs i la pantalla d’alta definició

  2. Pingback: nunca nueve » compareu els DVD amb HDTV

  3. Pingback: nunca nueve » el “nou PC” comprat ara

  4. Pingback: nunca nueve » nou monitor de 30 polzades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *