els DVDs i la pantalla d’alta definició

Jo sóc el primer sorprès. Comprar-me la pantalla de 24 pulzades i 1920×1200 ha produït un canvi instantani en mi.

Una de les primeres coses que vaig fer va ser anar a l’emule i buscar videos en “HDTV”. Després de veure alguns d’akells videos (la trilogia de Matrix, per exemple), veure un DVD ja no val la pena, ja no em vull gastar els diners amb un tros de plàstic que no té qualitat.

I espero l’arribada de Blu-Ray i la PS3 perquè ja no em vull gastar els diners en res de baixa resolució (sí, el DVD és de baixa resolució).

3 thoughts on “els DVDs i la pantalla d’alta definició

  1. Hola! M’agrada força el teu blog i el que hi dius, només m’agradaria fer una recomanació si em permets.
    Estaria bé que posessis un index a l’arrel del teu domini (http://mai9.net/) ja que queda molt lleig anar al domini principal i trobarte l’arbre d’archius de l’Apache, ni que sigui un header(“Location: blog/index”); que et redirigeix a una altre pagina automaticament, sobretot perque desde Portable Firefox et linken a l’arrel del domini.
    Apa apa!
    Salut!

  2. Pingback: nunca nueve » compareu els DVD amb HDTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *