discrepàncies

Quan et trobes una persona que fa les coses bastant diferent a com les fas tu, segurament no li podràs discutir el que fa, perquè segurament el que fa té sentit dins del conjunt de com ell veu les coses, el que si pots fer és mirar el que hi ha sota, i discutir-li això.

Per posar-ho en un exemple, és com si jo jugo a futbol i em trobo a un que juga a golf. A mi no m’agradarà que jugui amb un pal, però no en treuré res de discutir-ho perquè ell juga a golf. El que si que puc fer és mirar per quins motius juga a golf. Aquí si que la discusió pot donar resultats, i finalment fer-li veure que és millor jugar a futbol.

3 thoughts on “discrepàncies

  1. Per això mateix és molt més fàcil i divertit estar amb gent que fagi les coses exactament igual que tu, però és més enriquidor quan et trobes amb persones que ho fan diferent.

    Jo sóc del parer que aquesta vida està plena de coses per aprendre i coses per descobrir, i tancant-se un mateix amb les pròpies coses et pots perdre molt de la vida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.