necessitat i naturalesa + audioscrobbler

Quan parlo amb algú hi ha dos arguments que no m’agrada sentir, el de la necessitat “això és necessari!” i el de la naturalesa “això no és natural!”

A mi no em semblen arguments vàlids per a res (de res). Com pots argumentar una posició a base de la necessitat? Per exemple, no anem enlloc discutint si els cotxes són necessaris a bcn, es pot fer servir o no, però necessari?? Jo no necessito res, senzillament ho vull tenir.

El de la naturalesa és pitjor, hi ha gent que esgrimint que una cosa no és natural es pensen que ja tenen raó. Com si hi hagués res de natural en les nostres vides. La vida humana intenta allunyar-se tant com pot de la naturalesa. Que algú vagi per Collserola (un lloc que els barcelonins anem quan volem sentir-nos rodejats de naturalesa), és que fins i tot hi ha papereres!!

una coseta més, alguna vegada us he parlat d’audioscrobbler. També us havia parlat del final de les ràdios (i la tele). Doncs ara audioscrobbler ha tret la ràdio personal! Ok, coses semblants s’havien fet abans, però ara és personal del tot. Per una banda tenim que audioscrobbler recull la musica que escoltes (estadisiques i tal), i per l’altra tens una radio del que un ordinador creu que són els teus gustos. Un usuari = una emisora de ràdio. Si voleu escoltar la meva ràdio cliqueu al botó “last.fm” al principi d’aksta pagina: http://www.audioscrobbler.com/user/n0On3/

3 thoughts on “necessitat i naturalesa + audioscrobbler

  1. Pingback: nunca nueve » quan tens molts MP3

  2. Pingback: nunca nueve » Retrobant Last.fm

  3. Pingback: nunca nueve » pagar a Last.fm

Leave a Reply

Your email address will not be published.