truites i foobar

Aquesta setmana m’he comprat truites prefabricades.

Gallina Blanca, unes que venen en un envàs de cartró quadrat i les de Caprabo.

La millor la de Caprabo. La més barata i la més bona. La Gallina Blanca la pitjor. Tenia gust de triturat de patata. En canvi la de caprabo era sucosa i amb oli.

ahir vaig trobar http://www.photobucket.com/ lloc on et deixen pujar fotos gratuitament. Val la pena.

També parlaré de Foobar2000, un reproductor de fitxers de música molt complet. De fet és tant complet, amb tantes opcions, i plugins que la curva d’aprenantatge és una mica llarga, difícil no, però llarga si.

Perquè vegeu fins a quin punt el programa és potent us diré que pots gravar cds d’audio o codificar wavs a mp3. També el pots fer servir per canviar els tags dels fitxers (el lloc on escrius el nom del cantant i el títol de la cançó). També té una base de dades per la musica i agrupar-la per criteris.

És un programa totalment configurable. El títol de la finestra, la barra d’eines, els menus, el menu contextual, statusbar (no sé com es diu en català). També pots configurar la forma com s’ordena la base de dades i com la llista de cançons que s’estan tocant es presenten: els colors, el tamany de lletra, els camps, etc… Es pot jugar amb moltes variables per aconseguir el que tu vols. Mireu, aquí hi ha una imatge de com l’he configurat jo. Com veureu, la música electrònica és la meva preferida 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *